belid vägglampor

Snygga vägglampor från Belid

Om det är så att du ska köpa en eller flera vägglampor, så är det inte fel att välja från märket Belid. Belid har sedan 1969 tillverkat lampor, det i Varberg på Sveriges västkust. De kombinerar traditionellt hantverk med svenskt hantverk samt en tidlös design. Belid är idag en av Nordens ledande leverantörer av belysning.

Om du vill köpa en Belid vägglampor, kolla gärna in https://www.lamp24.se/belid/. Där finns det även andra snygga lampor av detta märke. 

Välja rätt vägglampa

Oavsett om du vill köpa Belid vägglampor eller andra vägglampor, så finns det en del saker att fundera på. En vägglampa är som det låter en lampa att ha på väggen. Hur högt den ska hänga, det finns det inga direkta regler för utan det beror på var den ska hänga och vad den ska ha för funktion. 

Olika rum, de kan behöva ha olika sorters vägglampor. Så det är bra att veta till vilket rum du vill köpa Belid vägglampor. 

Vägglampor för vardagsrummet

I vardagsrummet kan det passa bra att ha Belid vägglampor. I detta rum är det ju rätt vanligt att göra flera olika saker. Det är allt från att titta på tv till att spela spel, pyssla, läsa och så vidare. I detta rum krävs det att du har en belysning som är flexibel. Vägglampor kan göra att du kan få till en bra belysning som passar dina olika behov. 

Bland annat kan du placera en vägglampa med lång arm vid soffan eller ha en vägglampa som ett bra komplement till din taklampa. Vägglampor passar även bra vid soffan, för att kunna läsa eller pyssla under. 

Vägglampor för sovrum

I sovrummet passar det utmärkt med Belid vägglampor. Det kan vara bra att satsa på en eller flera, för det ger rummet en fin detalj samt att de även är mycket praktiska. Vid sängen är det inte fel att ha vägglampor med justerbar arm. Om du delar sovrum, så har en vägglampa på var sida av sängen. 

Vägglampor för hallen

 I hallen så är det inte fel att ha vägglampor. Detta rum är ju det första vi möter då vi kommer hem och här är det bra att ha dels ljus för att se då du ska ta på och av dig ytterkläder, dels lampor som är mer av mysbelysning då du inte är där. Det är snyggt att ha vägglampor vid spegeln, om du har en sådan i hallen. 

Vägglampor för andra rum

Belid vägglampor passar även bra att ha i andra rum i ditt hem. Som i barnens rum till exempel, eller i gästrummet eller var du nu känner att du vill sätta dem. Du kan som tidigare nämnt kolla in Lamp24, för att se olika varianter av Belid vägglampor samt att där finns det även matchande lampor för tak, bordslampor och golvlampor. Sedan har denna butik på nätet även en hel del andra lampor, av andra märken med. Det gör att du kan hitta de lampor du vill ha och de lampor du behöver.

Scroll to top